Anna-Karins dagbok

Kära dagbok!

 

Idag är det fredag och det tycker jag verkligen om. Jag släpper lös riktigt på fredagar. Jag sminkade mig innan jobbet idag tillexempel. Fick spotta på mascaraborsten för att den skulle ge något ifrån sig, men sen gick det fint. På väg till jobbet så såg jag att det är vår. För gudars skymning vad kaninerna ligger i! Önskar att jag var kanin. Men det är jag inte. Gillar inte morötter heller. På jobbet så envisades Berit med att visa kort på sitt barnbarn som är sex år. Skitful unge om ni frågar mig. Berit är verkligen jättetråkig. Men nu är jag i alla fall hemma igen. På fredagar äter jag kålpudding. Jättegott. Och sen kan man fisa jättelånga fisar. Men inte så att någon hör såklart. Det hade blivit dumt. Funderar på att öppna chokladasken jag fick i julas också. För Berit på jobbet kommer hit och ska titta på tv med mig. Hoppas hon inte har fler bilder med sig. Eller sin tax Kurt, för han bits. Imorgon är det lördag och då ska jag hem till mamma och pappa. Mamma har fått ont i ryggen och ligger mest i soffan och tittar på tv. Klart jag hjälper henne. Hur ska de annars få mat på bordet? Jaja, jag har mycket att göra. Köksgardinerna med de rara små kycklingarna ska upp också. Hemma hos mig då. Fast ibland vill jag bara busa till det och hänga upp julgardinerna istället.

 

Hejsan Hoppsan!

 

/Anna-Karin

(Jag tror att det är Sofia som skrivit det)

Fler brev från Anna-Karin hittar du här.