Vad händer i Trelleborg en fredag i januari klockan 17.32?

Svarade du; Ingenting eller Två män rastar sina hundar en längre bort och närmre som talar med en annan kortare person. Grattis då svarade du rätt. Hade jag varit givmildare skulle du då fått en laminerad bild.(lanimerad rättar mig Milvin)((Jävla Milvin att störa hela tiden, han kan väl hänga på sin dator och registrera sig på Face Book))

Funderar på att göra en plansch av bilden?

På stadens två nya apotek var det också tomt. På det gamla i Valen (numera Valen Gallerian, tror jag) hängde dock ett 10-tal bedrövade och/eller bedövade Trelleborgare.

Jag får för tillfället inga annonserande mail om nya kommentarer, så om jag inte svarar på din beror det antingen på att jag är jättearg och sårad av den men än mer troligt är att jag inte sett den än.

Kanske är det nu dags för Milvin att få sitt Face Book-konto. Känns pirrigt.