Brev till Café och Slitz

Hej på er på Café!

Jag är en ganska modig kille på 36 år och 35 i body mass index (det är jättelätt att räkna ut när man lärt sig).
Min mamma säger att om man inte vågar så kommer man att dö lite. Det är i och för sig lite konstigt eftersom min pappa vågade typ asmycket. Han simmade med pirayor i sydamerika, och det är helt på sant för han skrev till och med en bok om det. Men det hjälpte inte han är ändå död.

Förlåt, det var inte därför jag skriver till er utan för att fråga om jag kan vara med i er tidning på något sätt. Jag skickar med två bra bilder som min moster Ann-jeanett har tagit med sin iphone 4 utan blixt. Jag tog bilderna för att visa mina nya kängor på min blogg. Jag bor på en gård och då är det bra att vara varm om fötterna utomhus.

Dessutom vill jag visa för mamma att jag är bra och då tänkte jag att det var en bra födelsedagspresent till henne om jag var med i er tidning. Hon fyller år i början på mars.

Jag har nästan blivit plåtad av en typ askänd matfotograf i Malmö som känner alla kockar i hela världen, men sen när vi kom till kallbadhuset så visade det sig att jag bara skulle bära saker. Jag tror vi är släkt, men gissa om jag blev sur på honom. Jag cyklade hem utan att säga hej fast än att han också tog ett foto på mig med sin iphone 4. Jag skickar med det också. Det blev konstigt men roligt för huset sticker upp ur mitt huvud. Sen tog han bort färgen, den ska jag lanimera till mamma som present om ni säger nej.


Tacksam för svar och helst förstås ett JA!

Kramar

Milvin

Förlåt om det är svåra ord men min mamma har hjälpt mig lite med texten, fast jag höll för det om födelsedagspresenten.
Om ni gillar bilderna finns det också en film där jag sågar motorsåg.

Sen var jag tvungen att påminna två gånger men de har inte svarat än…

”Hej,

ville bara dubbelkolla att ni fick mitt brev. En gång skrev nån att mitt mail föll mellan stolarna, det fattar jag inte riktig men jag antar att hans dator gick sönder då.
Kram igen
Milvin
P.s I morgon kanske jag trippelkollar, för jag är jättenervös. Hoppas inte det var dumt att erkänna.
Kram igen.”
Den var tuff att skicka, genomisades av liten aning skam faktiskt!

Sista påminnelsen här