Det är viktigt att synas.

I går sa min kära mor

– Jag såg dig häromdagen. Du var…Du var… Orange.

Jag

– Tutade du inte.

Kära mor

-Nej.

Nu påstår min fru att denna kombination som bilden nedan förevisar, jacka, CAT-mössa förövrigt min Egyptenfararmössa, och solglasögon, att det skall vara bland de störigaste hon vet. Tidigare har det gällt cigarrer och cigarrer och kamben. För att inte glömma dans, visslingar och återigen kött. För att bara göra ett urval. Nämnde jag monsterbilsgenansen?

Men nu blir det annat ljud i skällan! Jag kom på valbar plats vi Blåkläders omröstning! Tack chef TC för tips och varmt tack alla som röstade!

Här en bild som lovat. Maten på bordet är inte min förtjänst.

Här är en till bild på Thomas i min mössa. Det som är så genialt med den är att den klär alla! Thomas har två röjsågar. Stenhårt!

Sorry alla, vi är redan tagna!