Det perfekta inlägget (?)

Det här inlägget har det mesta. Lite som en film med Meg Ryan (x). Som varandes, enligt vad jag erfar på Twitter, proffsbloggare tack ka313!

Egen design (x)

Referens till annan blogg (x)

Inköpslista (x)

Smygreklam (x)

Hemmafix (x)

Photoshop (x)

Egen design av en kommande spisfläkt, nej jag skall inte själv snickra ihop den det får Egis hjälpa mig med. Egenhändigt ihoptotat photoshopförslag. Se nedan.

Inköpslista och smygreklam

Bauhaus, köp kanalfläkt och motorstyrning. Hade alla som jobbade där varit lika sympatiska som mannen som hjälpte mig, han såg rätt mycket på alla vis ut som min store storebror dessutom, skulle Bauhaus inte haft några konkurrenter! (Hör av er om ni vill sponsra mig med sådana här verktyg och sånt! Min kompis Tobias pratar mycket om verktyg)

Så var det det där med referens till annan blogg, hmm, där kanske jag lovade lite för mycket (x)

Kramisar