En julklapp från mig till mig eller från mig till er eller från er till mig.

Hängde du med?

Jo så här enkelt, om jag som en gång tidigare berättar om http://www.tidningskungen.se/

och att man minsann kan köpa sin julklapp som passar för, vad jag förstår, nästan alla så sent som på självaste julaftonseftermiddag eller om du hellre vill vår herre och frälsare Jesus födelsedagseftermiddag så får jag en prenumeration.

Förra gången lottade jag ut den, men se denna gång kommer jag behålla den då man kan välja ” Hemmets Journal”. Men som tack för att du läser och indirekt har gett mig denna gåva vare sig du vill eller ej erbjuder jag mig följande i retur;

Om jag får in minst fem kommentarer från olika personer, mina svar exklusive kommer jag, min enorma benägenhet till prostatit till trots, att göra en snöstjärt. Fru kommer motvilligt filma eller fotografera.

Om det kan få dig att tippa över till att kommentera kan jag till mitt pluskonto i dagens snöoväder lägga att jag skottat grannfruns uppfart och gett henne ett nybakat bröd. Hon blev uppriktigt glad. Så vad fan gör någon en tjänst! (Ja och kommentera också!)