For the love of music eller Helgen i siffror.

Ja, det är därför jag ”humpar”, för att jag älskar musik. Jo det gör jag visst, fast bara David Bowies LP ”Let´s Dance”. Kanske några andra, men inte är det många.

Hela helgen har oavsett vikts åt arbete med musik. Från fredag 07 till söndag 00.15 har jag skojat till det med 49 timmars arbete, och då är jag långt i från den som har haft flest timmar samma dagar. Jag har till och med sovit i stan hos kompis/kollega. (Han är gift men/och bjöd på vitt vin…) Varmt tack för logi för övrigt, och som sagt skall du jobba i vår by så finns garanterad sängplats och kanske en sherry… (Jag är också gift)
Dock tog det en stund att somna med tanke på vad jag delade soffa med. När jag väl flyttat dem gick det snabbt att somna.

Monster!

5 gånger samma dag lyckades jag stå i vägen med våra lilla bil på för mig anvisad plats.

8 personer hotade jag med att slänga ut från konserten i dag.

100 kronor erbjöds jag i hittelön för en mobiltelefon. Jag sa att jag nöjde mig med att ha sett hans bakgrundsbild. En tjej som pussade en häst.

3 av 4 som jag arbetade med ena dagen hade aldrig gjort det förr, än mindre lyft någonting tungt någonsin.

1 av dem tappade en låda så att jag var rätt nära att göra mig illa

1 av dem blev tuffsur (jo det är ett ord) för att jag inte ville lyfta med honom när han rökte. Han hämnades genom att säga att jag räknade in lyften i otakt. Hårt.

1 annan uppskattade att jag inte ville lyfta med honom när han rökte och sa att ha trivdes med att arbeta med mig. Han vill även lansera smeknamnet ”Killer Küng” Jag är lyrisk!

1 person av dem tog under en hel dag inte upp händerna ur fickorna en gång. (vi har dock samma lön, note to myself; diskutera lön)

187 cm är min längd även om passdamen ansåg att den var 186.4 till en början.

Nedan kommer först en bild på en helt vanlig basist i ”Bullet for my Valentine efter den kommer en bild på mig vid samma mickstativ. Den bilden förklarar också raden ovan om min längd, om du tittar noga.

Basist
Jättebasist?

Till sist nån bild från hårdrockbandens lilla workoutpass på Kulturbolagets dansgolv. Mycket manligt.

Då hjälper inte en tuff matta, eller dubbla baskaggar.