Hård, hårdare, Pfizer?

Nyss inkommet från Martin, ett härligt brev till Pfizer, bara namnet på bolaget är anledning till ett brev men detta är något elegantare än så. Ännu obesvarat.

”Bästa Bengt och Pfizer.

 

Jag har nu vid ett flertal tillfällen (många mer än två iallafall) mottagit era erbjudande om potenshöjande medel i blå pillerform från någon av Era återförsäljare runt om i världen.

Ett kanske inte helt ovidkommande erbjudande baserat på det faktumet att jag är man, men också just där tar all relevans abrupt slut. Inte på något sätt känner jag igen mig i era problembeskrivningar av min penis.

Om det är så att ni på Pfizer har fått annan information, exempelvis från Ann-Charlotte min föredetta, vill jag å det kraftfullaste dementera det i sin helhet. Även om det funnits tillfällen, exempelvis nån ölkväll med boysen, som jag haft såkallad Vinballe vid hemkomst. Till hennes stora besvikelse och min förnedring.

Oj vad många stånd!

Men, med handen på hjärtat så torde det vara ett högst normalt dilemma och knappast medicinskt betingat. Dom flesta av mina kompisar drabbas av samma symptom, ofta fredagar efter löning runt 02:30 snåret.

Inte heller är detta problem som med fördel löses av er medecin, då den inte skall brukas i samband med alkohol (dålig idé föresten, alla blir ju liksom lite pilskare på fyllan och mer eller mindre drabbade av tidigare beskrivna vinsymptom).

 

Då jag har för vana att på morgonkvisten fantisera lite om min gamla fysiklärarinna Lisbeth kan jag inte, såhärpass kort efter, arbeta upp mig och bifoga fotobevis på mitt icketillkortakommande när det gäller just denna typ av problematik.

Ni får helt enkelt ta mitt ord på at detta är sant, alternativt vänta till på Lördag morgon då jag har planerat att stanna extra länge i sängen och tillåta mig själv utsvävningar även om Maj-Lis (Hemkunskapslärarinnan). Om ljusförhållandena också är de rätta kan jag då fotografera mig i min prakt och översända bildbevis. Dock vill jag förvarna om att min kropp i stort lämnar en del övrigt att önska, eventuelt kan jag ”blurra” allt som inte hör problembeskrivningen till.

 

I framtiden, om ni nu nödvändigtvis måste sälja något till någon mailledes kan jag rekomendera något mot såkallade ”muspruttar”. Ovan nämnda Ann-Charlotte torde vara en tacksam köpare.

Nämn gärna inte mitt namn när ni kontaktar henne, men hälsa att jag vill ha tillbaka mig symaskin och mina klassfoton från -94.

Vänliga hälsningar

 

Martin”