Hemmakväll

Varför inte ett litet brev till ”Kungsvideo”.

Svaret får plus i kanten för ”trevliga fest”.

”Hej Hemmakväll eller Kungsvideo,

jag hyrde för länge sedan, kanske 1993, mycket film av er. De stod nere i hörnet innan ni byggde om, sen flyttade ni in barnfilmerna i det hörnet, vilket var enormt förvirrande en lång tid för mig då jag har ganska fasta vanor. Min kompis också. Det blev ett par, i dag, lustiga missförstånd. Och då skall inte missför betonas…

Glömmer aldrig den barnvänliga varianten av ”Micke o Molle”, mycket rörande men inte alls vad jag var ute efter. Samma sak med ”Skönheten och odjuret”.

Nu skulle jag och min kompis ha en liten fest och vi ville så gärna se ”Fäbodjäntan” och ”Miami Spice” men när vi var inne i butiken vid Fridhemstorget kände vi inte alls igen oss. Ingen av oss vågade fråga heller. Vi stod nog utanför o hängde med våra cyklar i en timme och funderade.

Nu har vi kommit fram till att ni nog gömt dessa filmer och att man skall ha ett lösenord. Stämmer det och kan vi i sådana fall få det. Vi skall inte berätta och ni skall absolut inte säga något till våra mammor.

Kram

M & D=”

Miami Vice?

Deras svar;

”Hejsan M & D

Tyvärr är det så att vi inte har någon utav de filmerna i vårat sortiment mer. För att få tag på filmerna till er trevliga fest får ni tyvärr vända er till en annan videobutik. Vi kan tipsa er om Grottan vid värnhem eller taboo vid triangeln.

MVH


Hemmakväll personal”

Och den sista som jag i vanlig ordning har svårt att låta bli;

”He j,och tack för ert svar och tips. Jag hoppas det ligger nån bra affär bredvid de ni tipsade om, för mamma brukar skjutsa mig. Hon skulle nog bli arg, för namnen låter inte så bra som ert.

 

Kram ändå och igen.

M & D=”