Hey Micki, du är helt okej! Hey Micki!

Skämskudde fram antar jag!

Lite mailväxling så här innan jul. Måste säg att jag är imponerad av Helene, hon tar det med fattning! Så här kommer det

Mitt mail;

Hej Micki!

Jag var med min mamma och köpte en sån där lära sig att gå vagn. Den är orange och mest svart.

Jag skulle bygga den till min kanin Slipsen och så står det att man måste vara vuxen och man ska spara informationen för framtida referens. Min kompis Milvin är nästan vuxen, han är tre månader äldre än jag. Jag fyller 36 i maj. Han hjälpte mig att bygga den för det sa mamma gick bra. Men han sa att jag måste spara hela lådan så det som står där inte ska försvinna. Fast problemet är att då tar den mycket plats. Milvin säger att det inte räcker att fotografera den, men mamma sa att det var smart men att det kanske inte gällde.

Jag minns att min pappa köpte en sån till min lillasyster, men mamma sa att han inte sparade lådan. Nu är han död och jag är jätterädd att det var för att han inte sparade den. Snälla kan ni inte berätta varför jag måste spara den och hur jag sparar den bäst. Milvins pappa har en lanimeringsmaskin som är jätterolig, kan jag klippa ut bara texten och lanimera bara det?

Kram Daniel”

Deras svar;

Hej Daniel

Tack för ditt utförliga mail. Det räcker att du sparar texten, om du skulle behöva kontakta oss igen.

Så be du Milvins pappa att hjålpa dig med lamineringsmaskinen.

Med Vänlig Hälsning”

Och mitt svar;

Hej Micki och Helene!

Det skall jag göra, han tycker om att hjälpa mig att lanimera!

Räcker det att spara den biten som jag fotograferat, så kanske jag kan skriva dit adress och mail och telefonnummer själv. Är det ok?

 

 

Spara den. Gör det.

 

Fast lite fånigt blir det eftersom Slipsen nog inte kan läsa ändå. Han gillade vagnen, fast först var han rädd för det orangea. Men han ligger mest i den och går inte med den som jag hade tänkt.

Kram Daniel”

Och deras;

”Hej igen

Ja, det blir bra. Artikelnummer kan vara bra att ha också 10.2108.00

Med Vänlig Hälsning”

Och mitt sista, än så länge;

Ja hej hej!

Om mamma hade berättat att det var så mycket jobb och ansvar med lära sig att gå vagnen hade jag nog köpt ett playstation i stället till Slipsen och mig. Slipsen är också ansvar men inte så mycket som att lära gå vagnenpappret. Slipsen behöver man bara byta på.

God julkram Daniel”

Här råkade jag få med www.kungforpresident.se i signaturen av misstag. Och det avslutade väl det antar jag. Fru tror att jag får utlopp för något jag missade i barndomen. Jag tror jag får utlopp för att jag dricker så lite och sällan numera.

 

Liten oskickad fortsättning finns här.