I bland får man hjälp på traven.

Satt som bäst och funderade på ett inlägg om två av tre på Trio och deras strumpor. Bernes strumpor har jag inte sett. Ola och Sebastians har jag inte bara sett utan även fotograferat. Vi var påklädda i övrigt. Jag har alltid varit påklädd när jag träffat dessa sympatiska herrar och tillika kockar. Då dök denna reklamen upp som en slags bekräftande ängel.

Trio?

Nu hann (ja, va fan skall man skriva när man har tre barn. Prova att gå på mötesplats österlen med ett barn och en kypare helt utan humor, visserligen inga andra gäster, men det var en av ytterst få gånger en hel matsal övervägt gammaldags barnaga) jag aldrig äta på Trio, jag hann visserligen äta mer än hälften av deras fläsksvålar på en matmässa i Frankrike, otroligt gott men kanske i färre antal än jag hann få i mig.

Så jag tänkte skriva något kärt om dem och då tänkte jag att de säkert kör one night only för mig och frun. Fortfarande då påklätt.

Hurusom, Sebastian och Ola är i mina ögon ett kärt maka men ändå omaka par, de lagar i mina ögon mat med stram perfektion och galen lekfullhet, och då har jag bara sett bilder och fotohängt lite i köket. Härom dagen fick jag se dem i strumplästen, fortfarande med andra kläder, sluta nu, det kommer inget naket(?), och där lös det igenom.

Snart kommer de köra runt i monsterbilar!

Varsågod, kända kockars strumpor del 1:

Ola & Sebastian fd Trio

Andra
Ena

Näst på tur att fångas skolös är en av danmarks främste kockar, han har för övrigt kallat mig ”Slagterhund” det tog jag, efter lite bildsökande på internet, som en komplimang .

Boxer/Slagterhund