I dag tar jag vid där jag slutade igår

Kapten Küng/Konsument fick otippat besök som delade intresse för folköl. Vi var som galna och skrattade och drack öl. Ända till klockan 23.36. Vi kände oss som unga igen. Nästan.

Jo då, det är en deklaration i botten.

 

Nu är ny dag och jag skall börja fila på en angreppsplan för Anna-Karins problem med Coop. Eller som hon själv formulerar det:

”Kapten Konsument!

Jag skulle vilja klaga på coops egna bacon. Den är förfärlig. Den luktar illa när man steker den. Den fastnar i stekjärnet och vill man ha den knaprig så får man se till att bränna den. Blä! Sämsta märket på marknaden. Härom kvällen skulle jag äta bacon till blodkorven. Smakade pest och pina och jag var tvungen att skölja ner den med något starkt. Vodka funkade. Men sen kom jag på att jag glömt handla tamponger och bara jourbutiken hade öppet. Jag körde dit. Råkade nämligen glömma det där med vodkan. Men polisen påminde mig. De drog ut mig ur bilen. Jag kände att jag var tvungen att kräkas lite och försökte komma loss så att jag inte skulle spy på dem. Våld mot tjänsteman. Jaha. Körkortet rök all världens väg och rättegång väntar mig. Så kan det gå om man äter Coops bacon. Tycker att de borde bistå mig med advokat. Tycker inte du det?

/Anna-Karin – Känner sig som ett svin i grisbukten.”

Kapten känner igen sig, han har felaktig blivit anklagad för olaga hot i tjänsten, varav en gång i sydsvenskan. Det visade sig vara laga och inte hot. Dumma parkeringsvakt, skulle man kunna skriva om man var säker på att det inte var olaga hot.