Brevet till Osterlen

 

”Hej,

mitt namn är Daniel och jag skriver till er på uppdrag av Kapten Konsument då han är ledig hela påskveckan.

Vår undran är varför ni i ärlighetens namn inte kallar den knaperstekta kotletten för knaperstekt och/men mjukpackad eller segpackad?

Det fanns inget knaprigt någonstans. Inte ens på sin höjd knusprigt. Detta upprörde Kaptenen så till den milda grad att han tillfälligt avbröt sin semester för att be mig att jag skulle författa detta brev.

Mvh

Daniel”

”Hej Daniel!

Som alltid, är vi glada för alla inspel vi får från våra konsumenter, trots att det är mindre positivt i detta fall.Kotletten är knaperstekt, som helvara, allt efter konstens alla regler. Efter tillgagning så skivas produkten hos oss på Osterlén AB. Att bibehålla en knaprig ytaI en skivad form, liknande den man får när man griljerar en hel stek i ugn är nästintill omöjligt, i all fall i de tunna skivor vi skivar till våra påläggsförpackningar.

Att ändra namn på produkten är inte aktuellt och ni är de första konsumenter som återkommit till oss med denna feedback.

Givetvis ersätter vi ert utlägg då ni inte är nöjda med produkten.

Vill ni vänligen återkomma med namn, adress, telefonnr samt vilken butik ni köpt varan så skall vi se till så att ni blir ersatta för ert utlägg

Vet inte ifall ni är nöjda med ovan svar, om inte så är ni välkomna att kontakta oss igen

Bästa

Roy Giordano

Manager

Osterlen AB”

 

 

”Hej,

och tack för svar. Jag är helt på det klara med problematiken med att behålla knaprigheten när det förpackas. Produkten smakade dock gott och jag var inte ute efter kompensation även om jag tackar för erbjudandet.
Problematiken oavsett måste du väl hålla med om att namnet är vilseledande. Lite som att köpa Lambi toalettpapper och sedan få reda på att när det förpackats är det väldigt svårt att behålla mjukheten, inga jämförelser i övrigt.
Varför är inte ett namnbyte aktuellt?
Mvh
Daniel”
Ett plus i kanten till Roy för ett trevligt bemötande. Återstår att se om jag får svar då jag skickade senaste mailet med min logotyp.