Köp o sälj

Snart dags att sälja härliga volvon, förmodligen till förmån för en mindre öm bil. En som faktiskt tål att lastas. Som bör jag tillägga kanske, jag och fru har lämpligt körkort för. Troligen en Nissan Navara.

Har varit och tittat nån gång. Första gången gick jag i vredesmod på grund av deras skambud på volvon. 115 000 nypris kanske styvt en halv miljon. Rätt skön värdeminskning på 4000 mil. Så nej det blidde ingen affär den gången.

Nu härom dagen mailade jag åter samma firma angående en annan Navara. Här kommer de mailen, med lite namn borttagna.

Deras svar på min intresseanmälan;

”detta är en avbetalning

Med vänlig hälsning”

Fåordigt med lagom mängd smicker. Nu tyckte jag att priset inte riktigt stämde så jag svarade:

”OK tack!

Var priset inte ink moms på er hemsida? De övriga bilarna specades med (exkl moms)”

Deras svar;

”OM DU KOLLAR I INFO FÄLTET MED UTRUSTNINGAR STÅR DETT MOMS TILLKOMER PÅ DENNA BILEN”

Och nu nyss kom;

”vill du ha bilen

Skickat från min iPhone”

Och så mitt svar, kanske sista i ärendet;

”Hej,

och varmt tack för ditt mail per i dag där du frankt undrar över mitt intresse gällande den bil jag bad om en offert på.

Jag ber om ursäkt om jag missat någon oskriven tidsram gällande svar. Problemet är att jag inte vet om jag vill, som du uttrycker det ”ha” bilen. Jag lovar att du kommer bli bland de första att få veta om jag bestämmer mig för att slå till. Självklart förväntar jag mig inte att ni reserverar den åt mig under tiden.

Med bästa hälsningar

Daniel Küng”

Det är inte mitt fel att det inte kom en nakenbild nu, det är ditt ( Patrik, Eugen, Lilian och Jane undantagna)