Kraftigt försämrade livsvillkor …

…  eller tack för det Skånetrafiken.
Det tar emot att skälla på Skånetrafiken, dels för att jag aldrig använder dem (mycket på grund av att de inte har några bussar de tider jag skulle kunna tänka mig att åka) men mest för att de redan får så mycket skäll.

Lekte i dag med tanken på att försöka kontakta någon jag känner för att försöka få till en kort öldrickning i. Vilket är lika svårt som att ta bussen. Ni som följer mina inlägg minns kanske den bejublade och tvådelade rese och ölskildringen från i somras.

 

http://www.kungforpresident.se/#post58

http://www.kungforpresident.se/#post59

Då gick nattbussen raka vägen hem ca 21.48 och tog knappa timmen.

Nu går samma nattbuss 21.18, det må låta futtigt men det är trettio jävligt viktiga minuter. Dessutom skall man numera spendera 26 minuter på Trelleborg Övre.

Tjo fucking ho!

Nu kommer jag av ren stress dricka en öl mer på en halvtimme mindre. Dessutom kommer jag somna på busshållplatsen i Trelleborg.
Dessutom kan man inte längre söka på vår hållplats på deras hemsida. Tror ni de kommer utöka tiderna?

Skulle köpt grannens ”fyllemoppe” när den var till salu.

Den måste man väl få köra om man är lite i hatten, jag menar vem skulle köra den som inte är lite i hatten.