Lögnen om mjölktänderna eller Wikileaks mot bvcpersonal

Breaking news! Fast än så länge helt ounderbyggt. Den enda som än så länge är emot mig är min fru. Som i detta nu febrilt letar efter motbevis på det där internet.

Nästa stora lättnad och avslöjande kommer sannolikt vara att man inte behöver borsta barnens mjölktänder speciellt noga. Man skulle till och med kunna nöja sig med att skölja munnen med vatten innan man går och lägger sig. Tänk på det, det är helt logiskt. Tänk också på att ni (få) kvinnor som läser här antagligen inte drack och ammade för ett par år sedan emedan ni nu friskt kolkar i er.(Ja Patrik, det var nasa som inspirerade mig till ordvalet)

Nästa avslöjande kommer att vara hur farligt tandkräm faktiskt är, att det orsakar diabetes och hjärt/kärlsjukdomar.

Ni kan argumentera emot bäst ni vill, men kom i håg var ni läste det först. För jag kan lova att jag kommer att säga ”vad var det jag sa!”.

Länk till kommentarerna på gamla sidan. 

Man kan lära gamla hundar sitta, bara de får tillräckligt med godis.