Min kanin Slipsen?

Upptakten här

 

Så nu sover alla och jag kan åter sköta mitt jobb.

Den stora frågan näst efter meningen med livet är just nu om jag skall skicka följande till Helen på Micki. Jag lutar åt att låta bli. Men om så skulle det formulerats ungefär såhär;

Hej igen på er!

Först var min kanin Slipsen lite tveksam till att lära sig gå vagnen men sen gav jag honom julmust och då tyckte han om den. Milvins pappa hjäpte mig att skruva i båda skruvarna som man var tvungen att vara vuxen för att göra. Han blev nästan arg så svårt han tyckte det var. Han är nog lite kär i min mamma. Han tog hem den lappen som jag klippte ut så skulle han lanimera den. Hoppas det är okej att han har den tills i morgon. Skickar en bild på när min kanin Slipsen leker med lära sig att gå vagnen.

Kram Daniel

Min kanin Slipsen