Mr Oatman

Ett litet brev i all välmening till kompisarna på Havrefras/Pepsico. De har inte heller svarat. Varför är alla så oartiga?

”Hej på er!

Nu ska ni veta att jag inte skriver det här för att vara taskig, tvärtom.

Jag läste på ert havrefraspaket om Mr. Oatman och om hur han inte kan sitta still. Jag är gammal nog (36 år) att förstå att han inte på riktigt är en fågelskrämma utan en människa och det är ok. Man får luras så om det är på skoj fast man är ett jättestort företag.

Det var värre när jag kom på påskharen, hon finns inte heller. Ni luras inte om något annat väl?

Men det jag tänkte på var att min kompis Milvin är precis så som ni skriver att Mr. Oatman är. Fast än vi gick i en jätteliten klass med typ asmånga lärare så kunde han aldrig sitta still. Men då visade det sig att han hade fått nått som doktorn kallade ADHD. Oj vad vi retade honom, vi kallade honom för AC/DC, det betyder att man gillar både killar och tjejer och är en rockgrupp.

Jag ville bara att ni ska veta det för sen han började med sina tabletter och sprutor så är han mycket snällare och springer inte alls så mycket inomhus och det kanske Mr. Oatman skulle må bra av?

Jag är tvärtom ganska trött och seg av mig så jag försöker äta nästan ett paket om dagen av Havre Fras. Det är väl bra av mig?

Många kramar

Happy go lucky! Mr Oatman

Daniel