Ny dag, nya kunskaper

Då har jag lärt mig att nästa gång en liten sjuårig gosse frågar mig vems pappa jag är så skall jag inte, i varje fall inte utan att kolla noga innan, svara:

– Din!

För att sedan upprepa det, gossens stora ögon till trots, flera gånger.
Tydligen har folk fosterbarn.

Vidare på ämnet för att underlätta min synnerligen obekväma situation, så delades ett par historier på temat. Tydligen är det pinsamt att man upprepade gånger kallat någon på personalfesten för fitta för att densamme inte vill snapsa med en. I synnerhet när man sex månader senare får reda på att snapsvägraren är nykter alkoholist och företagets främste nykterhetskämpe.

Yttermera skall man tydligen vakta sin tunga vad det gäller vilka i cateringpersonalen man vill ”knulla skiten ur”. Framför allt när äkta maken är ens chef.

Tänk så mycket man kan lära sig på fest.

I dag har jag lärt mig att öl är gott. Mmm öl …