Ridderheims – Daniel 1-0

Jodå du läste rätt. Jag hade fel, eller om man skall vara noga så var det Milvin som hade fel. Här kommer mailen. Jag kunde inte låta bli att tacka! Bifogar även en bild som visar att det går utmärkt att vara glad i morgonrock i januari. Man skall bara få lite bra nyheter eller ett roligt brev! Eller dricka en flaska gott vin. Så på med morgonrocken och omfamna januari!

Mitt mail;

Hej Herr eller Fru Ridderheim,

min kompis Milvin säger att ni inte torkar era soltorkade tomater i solen. Då säger jag att han är dum, för man får inte säga till folk att andra folk ljuger om man inte är helt säker på det. Eller hur? Han säger att det skulle ta jättemycket plats i solen att torka alla tomater ni säljer.

Milvins kompis pappa är kock, han säger att man kan torka dem i ugn och att det blir jättebra. Men det gör väl inte ni, för då skulle det väl stått Ugnstorkade tomater på er burk. Eller hur?

Jag gillar nästan all mat utom lax. Lax gillar jag inte alls, som tur är lagar aldrig min mamma lax. Det får vi bara hos gäster, men då måste jag alltid smaka lite. Det är apjobbigt. Vad gillar ni bäst för mat?

Kram

Daniel

Deras svar;

Hej Daniel!

Jodå, soltorkade tomater torkas i solen, de läggs ut på stora nät.

Annars borde namnet vara ugnstorkade J

Med vänlig hälsning/Best regards

LARS-ÅKE

Och till sist mitt tack;

Hej igen!

Fy bubblan vad glad jag blir! Gissa om jag ska cykla hem till Milvin och berätta det!

Kram igen

Daniel

Snyggo!

Fin mustasch eller hur! Kan stolt meddela att sexigaste bilden hittills är tagen. Kommer att publiceras så snart mailfunktionen på ONE funkar igen. Håll ut, det är väl värt det!