Fick bilder nedan tillskickade mig av Staffan till försvar för ogräsättikan Ättix Total, de talar sitt tydliga språk. Jag lämnar så gott som alltid öppet för att jag har fel eller gör fel. Dessutom är det gladare att fria än fälla, inte nödvändigtvis roligare dock, tänk mina brev utan försök till fällande.

– Hej EON, jag gillar er el jättemycket! Tack för de fina biobiljetterna!

eller

– Hej ICA Maxi vad bra att ni har en växelmaskin!

Staffan skriver vidare:

”Hej

Försökte att ladda upp bilder till min kommentar om ogräsättika och hoppas på hjälp från dig, 2 levande och sedemera döda blommor. Jag gillar konsumentsidor som tillåter såväl positiva som negativa synpunkter, så himla lätt annars att hamna i gnällträsket. Låt ordet vara fritt!
Må väl
Staffan”

Själv har jag nu en flaska extra stark från GreenLine, det lär göra susen, även om jag gillar att ättika är miljövänligt. För det är det väl?

Till sist vill jag för gamla och nytillkomna läsare påpeka att detta inte är en trädgårdsblogg, inte på traditionellt vis i varje fall. Halvklädd film med Kapten Konsument med helt nytt färdmedel är i redigeringen, så det så!