Spolpågarna (med film en bit ner)

Min vän Otto gillar fasta rutiner och en ostörd nattsömn, sålunda är han inte riktigt kompis med Spolpågarna då de inte delar hans uppfattning. Här kommer breven:

Hej Roy och Christer,

nu är klockan 00.53 en vanlig måndag som blivit tisdag. I detta nu står en av era bilar med motorn rusande på rådmansgatan, utanför hilton. Men även rakt under våra fönster, har stått så i snart en halvtimme. Det är ett jävla liv och vi ber er vänligt sköta era ärenden under mer civiliserade timmar, ok?

Om inte kommer jag personligen att låna min vän milvins monstertruck och ställa mig utanför Hittepågatan 22 (Då Kapten Konsument är en kär påg tillskillnad från brevskrivaren strök han den rätta adressen) i Klågerup vid liknande tidpunkt och gasa allt jag kan. Det kommer låta väldigt mycket.

Mvh

Otto

Lite påminnelse på det:

Hej,

eftersom jag inte fått någon reaktion från er på nedanstående mail ser jag inget annat alternativ än att jag kommer ut till dig och tomgångskör lite i all enkelhet.

Fungerar fredag natt, runt 00.53 och c:a 50 minuter framåt?

ps Milvins bil är en så kallad ”monstertruck”. Han blir ledsen och nedstämd när jag säger detta men mellan oss låter den så in i helvete…

Den låter väl inte så farligt:

Så äntligen svaret:
Hej!
Vi har nu vidarebefordrat ditt mejl till beställaren av arbetet som i dett fallet var Bravida Sverige, som vid just den aktuella tidpunkten var tvungen att byta en ledning ute i gatan. Alltid tråkigt om någon störs, men ibland så kan man inte bestämma tidpunkten för akuta arbeten.
MVH
Jenny


Fler monsterbilsfilmer och annat finns på Youtube.