Tömnings-titt

Så här kul kan man ha det i Åre, i kommunal regi om jag förstått det rätt. Så klart vill jag att vi i Skåne skall ha lika kul så här kommer brevet till Ystads/Malmö/Trelleborgs kommun. För övrigt har jag i dag investerat 4000:- (fyratusen) fukkin´ kronor i virke till ett nytt lock till pissbrunnen PLUS skruvar. Dessutom backade jag, trots att jag väl visste om det, sönder baklampan. Bara lite visserligen. Nå väl här skall det tjänas in pengar.

Pissbrunn

 

 

Hej Trelleborgs/Ystad/Malmö kommun, här är ett öppet brev till er!

 

Min kompis, vi kan kalla honom Kong (han heter Jan) kommer från där Sverige nästan slutar och där män är män och kvinnor föder många barn. Det sista är ett antagande, baserat på, vi kan kalla honom Jan (han kallas annars Kong). Strunt samma, de har typ jätteroliga rundvandringar, sådana som artikeln ovan visar.

Nu har jag flyttat ut på den skånska landsbygden och som av en slump blivit stolt, mest oroad dock än så länge, ägare till en pissbrunn. Jag skulle gärna vilja visa den för turister. Helst danska turister, för dem gillar jag inte alls. Speciellt inte de som är bofasta. Jo, jag gillar Malene, för henne känner vi. Fast hon förstår inte mig.

Nu tänkte jag att vi, kommunen och jag kunde slå mynt av dessa turister och samtidigt lura dem lite. Jag skriver två ord här ett par rader ned, ni tänker och svarar när ni vill utöka kassan.Ok?

 

Skånskt spa!

 

Fridens

Daniel

Ps Kan ni inte göra något åt jättebjörnlokan, den håller på att ta över kusten!