50/50

Än så länge har alla de (Björn) som fått en ungtupp lyckats med tillagningen och varit nöjda med smaken. Tills nu. Jag mailade Patrik i annat ärende och avslutade med ”Tupp?”.

Inget svar. Jaja tänkte jag, han är så upptagen att han antingen inte såg tupp eller inte hunnit laga tupp.

Mailade en gång till, denna gång bara i detta ärende. Se då kom svaret.

”Hmm, jag ville undvika ämnet…Jag följde receptet men såsen ville aldrig koka ihop så att den såg sådär god ut som på bilden. Jag lät den därför koka 20 minuter längre och då såg det bra ut MEN då var tuppen så torr att det var oätligt. Det blev korv med bröd för hela familjen. Jädra Roberto! Ledsen att tuppen dog i onödan.”

Patrik har också en finfin demeyregryta, men till vad undrar jag?

Säg något kött, något, som blir bra efter 20 minuters kokning, något? Hur länge kokar du pasta? Upplever du ofta att den blir lite grötig?

Stefan o kompisar

Förlåt ”Stefan”, din kamp och ditt liv var förgäves. Det är ”Stefan” längst fram. ”Ola” till höger i bild blev däremot uppskattad. Längst bak i bild är den som ett kort, kort tag av mina barn döptes till ”Daniel”. Efter mitt önskemål om namnbyte kom han att heta ”Onda kejsaren”. Sugen på ”Onda kejsaren” eller någon av hans bröder så maila. daniel(snabel@)kungforpresident.se ta det lugnt, intresset har hittills varit svalt.