Grilloumi
Här ett brev jag har skickat til Fontana. Fontana brukar göra bra saker, men här brast det. Svarat har de inte heller gjort.
Hej,
provade er grilloumi häromdagen varpå ett par frågor dök upp. De kommer här:
Vet Cypern om att ni gör så här med, vad jag uppfattat som, deras ost, och om de vet, är de arga?
Är det meningen att grilloumin skall smaka mycket mindre än halloumin, och i sådana fall varför?
Vidare undrar jag hur det kan stå ”klassisk grekisk grillost” på ett ställe på er sida www.grilloumi.se för att sedan på ett annat ställe stå ”världsnyhet”. Har grilloumin alltid funnits i Grekland men aldrig förr nått utanför riket?
Ett tips är att ni inte gör Tjovappchichi som en hyllning till balkanländernas Ćevapčići, de kommer bli jättearga. Tro mig, jag känner flera från forna Jugoslavien och de är härliga och stolta men lättstötta med hett temperament.
För övrigt vill jag framhålla att jag gillar ert sortiment.
Mvh
Daniel & M
Obs, ni får gärna svara här i kommentarsfältet!