Anna-Karin förbjuder

5 saker som borde förbjudas – med motivering

SPEEDOS – Mycket har jag sett men aldrig någonsin en man som klär i speedos. Antingen gör de mannen ännu fulare än han var från början, eller så förstör de looken för en som skulle kunnat vara läcker. Speedos borde förbjudas för de gör ingen människa gladare, finare eller smartare. Och kom inte med att de minskar motståndet i vattnet. De flesta simmar inte på den nivå där det spelar någon roll. Elitsimmare är ursäktade. Detta gäller även cykelbyxor. De flesta cyklar inte på den nivå där cykelbyxor är av betydelse.

STEKT SILL – Guds straff. Ingen förklaring behövs.

ANALBLEKNING – Sinnessjukt. Om du förtjänar ditt levebröd på alla fyra så kanske du har funderat på denna behandling. Låt mig säga såhär: DU HAR MER AKUTA PROBLEM ATT TA HAND OM. Ditt liv tillexempel.

VARMA & VÅTA HANDDUKAR I SLUTET PÅ FLYGRESAN – Jag fattar bara inte varför. När man äter medföljer det en våtservett i boxen. Kan man ju torka sig på om man kladdat med maten. Men den där varma, våta handduken de delar ut i slutet av flygturen…vad är det meningen att man ska torka bort med den? Det så beryktade resdammet som alla ska duscha av sig när de kommer hem? Resdamm förresten – var det inte så att vägarna dammade när man åkte med häst o vagn? Och att man sedan tvättade av sig. Logiskt. Rätta mig om jag har fel. VAD exakt är det vi tvättar av oss på flyget?

 

OFFENTLIGA HARKLINGAR – Gör mig spyfärdig. Hör hur någon drar in snoret. Drar ner det i munnen och spottar… Jag saknar nästan ord. Hur fan kan man vara så vidrig? Jag fattar set bara inte. Min kräkreflex drar igång direkt. Känner hur magen drar ihop sig. Om DU är en av äckelpottorna – sluta genast! Se det som ett litet bidrag till dina medmänniskors trivsel.

 

Följ Anna-Karin på Facebook och missa inte min vän Pappa Busmys på Twitter