Anna-Karin i kloster del 2

Jag valde en 7 km lång sträcka som gick in i ett skogsparti och ner till en sjö. Jag knäppte jackan och började gå. Det var så skönt och friskt ute. Skogen var lummigt grön och stigen slingrade sig fram mellan träden. Då plötsligt fick jag syn på en man. Kanske den vackraste jag någonsin sett. Kanske var jag det sexigaste han någonsin sett, för han hälsade och så började vi prata. Om fåglar, impotens, pennor och frimärkssamling. Allt mellan himmel och jord!

Sen lutade han sig fram och kysste mig. Hans hårda tunga mot min mjuka. Hans skäggstubb mot mina bara bröst. Men där stoppade jag. Jag visste att jag skulle förlora min oskuld nu. Och det skulle jag inte göra i skogen med ruttna löv och kottar skavandes på ryggen och rumpan. Någon ordning får det väl ändå vara!

Tysta som möss smög vi oss in i mitt rum. Där fortsatte vi det vi avbröt i skogen. Det var verkligen trevligt. Fast jag blev lite orolig att någon skulle höra. Håkan, som han hette, grymtade. Lite som en gris. Plötsligt grymtade han lite extra och stelnade till. Låg helt stilla ovanpå mig. Han stirrade rakt mot dörren.

Där stod en väldigt arg nunna. Hon var tyst, men ilskan gick inte att ta miste på. Hon var högröd i ansiktet. Och pekade upprepade gånger på min resväska och sedan på dörren. Med häftiga armrörelser.

Håkan drog snabbt på sig byxorna och pep ut genom dörren. Själv slängde jag ner alla sakerna i väskan och så började min långa promenad mot busshållplatsen. Jag var hemma bara 5 timmar efter min avresa.

Tänk att man ska behöva uppsöka ett kloster för att bli av med oskulden!

 

Anna-Karin

Bli vän med henne på Facebook, hon blir så glad!