Barnfilm?

Det kanske hittills roligaste brevet att skriva. Till SF, håll tillgodo!

Hej, min fru hyrde häromdagen filmen ”Greenberg”. Min fru noterade till vår belåtenhet att filmen var barntillåten vilket innebär att våra barn om än för unga för att förstå sammanhang och andra språk ändå kan uppskatta att i vårt sällskap se en film. Visserligen somnar de i bland ifrån filmen, men vem gör inte det dessa dagar.

Filmen ”Greenberg” hann dock fånga deras intresse när huvudrollsinnehavaren ett tjugotal minuter in i filmen ger sig i kast med att slicka sin motspelare i hennes fitta eller om ni hellre vill hänger sig åt cunnilingus eller om ni hellre vill, ja det var här jag tänkte att ni kunde vara behjälpliga med en lämplig förklaring som passar för dels en treåring men även en sexåring, vår sjumånadersgosse sov. Dessutom är han tämligen ointresserad än så länge av dylikt. Tyvärr tror jag inte sexåringen köper att det är något vuxna människor som gillar varandra gör, för jag förklarade fram tills just innan att hon jobbade för hans bror. Horor ingår inte heller än så länge i deras sinnevärld.

Ni kan andas ut, båda gossarna hann somna innan de knullar så att hon gråter eller om det är trots att hon gråter, så det slipper ni förklara.

Porr?

 

Jag vill framhålla att jag är mycket liberal vad gäller sexualitet och nakenhet rent allmänt vilket om inte annat min hemsida nedan torde utröna, men jag hade nog ändå tänkt vänta något år innan jag presenterade barnen för oralsex och sex med gråtande kvinnor. De kunde rent av själva få upptäcka det.

Vad tycker ni skall vi bara köra på med ”Mazurka på sängkanten” efter ”Byggare Bob” nu när ni ändå satt fart på diskussionen här hemma?

Jag inser också det komiska eller om ni så vill tragiska i att jag skriver brev till er efter att sett en film om en tragisk man som skriver brev till företag. Så är det, i bland överträffar verkligheten dikten.

Om ni har någon bra bok för små barn som handlar om till exempel kamasutra får ni gärna skicka den, men adressera den till mig för säkerhets skull.
Med vänliga hälsningar

Daniel Küng

Detta mail är fritt att citera, publicera och/eller vidarebefordra. Inget av dess innehåll är hemligt eller ämnat enbart för en mottagare. Har du av misstag mottagit detta mail är det upp till dig att avgöra vad du vill göra med det.
www.kungforpresident.se

Andra mailet
Sista mailet