Blondinbella o Kissie

Jag har efter diverse studiebesök på mina likars bloggar konstaterat att de gör shoppinglistor. Jag vill ofta känna mig som en 21 årig tjej så här kommer mitt bidrag. Förhoppningsvis både bättre stavat och formulerat.

Hos Magnus Bildelar i Trelleborg fick jag utmärkt hjälp att köpa spackel och ny ratt till bilen. Förlåt förre ägaren, men kjedjeratten blidde för liten för mig. Jag bad dem betrakta mig som en 6-åring, vetgirig men okunning. Det funkade. Jag höll i en härlig starthjälp för bärgare och verkstäder för 2300:- men avstod.

Vidare till Lidl i Trelleborg för 6x6pack Pripps Blå. Oklanderlig service och 5% rabatt på ölet. (Gällde visserligen alla) Monsterbilsbatteriet slut, ångrade bittert att jag inte köpt den jävla starthjälpen. Nu kommer jag att straffa mig själv och köpa en för dubbelt så mycket. Tack Bilia Trelleborg för lån av X60. Varmt tack!

Raskt bad med barn i Böste därefter i dubbelfart till Asks färg i Trelleborg för inköp av kastanjebrun färg till monsterbil. (Förlåt till dels förre ägaren men även Patrik som kanske uppfattat att jag lovat att regngågslacka) Asks färg är alltid hjälpsamma och kunniga dessutom är de intresserade och kommer gott ihåg!

Nä, systrar inköpslistor var inte min grej. Kör nog vidare på lättklätt, erotiskt och bara härliga jag. Om inte detta ger respons vill säga, väntar fortfarande på mina Demeyeregrytor… Bifogar bild på del av kedjeratt som snart är till salu samt en annan modern investering, kassettadaptorn!