Daniel 23 – BVC 1

För första gången gick jag ut från BVC utan att vara ledsen, kränkt eller arg. Och jag har varit där ett par gånger… Britt-Marie hanterade med bravur det faktum att jag kom själv med vår 2 månader gamle gosse. Hon höll hela vägen, det trodde jag aldrig skulle kunna hända.

För faktiskt, i dag behövs tekniskt sett inte båda föräldrar för att ett barn skall överleva och må bra. Jag som pappa kan om det krävs sköta det galant själv. Visst blir det sjukt mycket bökigare men det blir det för ensamma mamman också.

Så män där ute, ställ er upp igen nästa gång ni ska kissa. Va fan kissa på sitsen också, det är en manlig rättighet. (ja, ja torka upp det sen då)

Kräv sedan en rejäl back up av bröstmjölk eller köp ersättning och njut av att vara en likvärdig förälder. Gör saker själv med ert barn och gör det på ditt sätt. Tolerera inte hjälp och förslag eller färdigpåklädda barn. Gör det själv!

Du är inte en andra klassens försörjare med dåligt samvete. Sorry tjejer, den tiden är förbi. Du är ena halvan av föräldraskapet och du kan lika mycket! Ja allt utom att amma, men alla vänligt sinnade mammor ser till att det finns i frysen alltid!

Åter igen, Tobias Fünke