Ett jobb för Kapten Konsument. Eller?

Kapten Konsument!

 

Jag ringde en tarot-kärleks-spå-linje de gjorde reklam för i en tidning. Det kostade 19.90 per minut och då väntade jag mig faktiskt att jag skulle få höra en del sanningar.

Hon sa att jag skulle träffa en lång ljus man som jag skulle bli förälskad i. Min MAN är lång och ljus och jag är sannerligen inte ett dugg förälskad. Han luktar illa också.

Hon sa att jag skulle få mycket pengar snart. Kanske inte så svårt att säga, dagen innan löning. Kan förresten inte säga att det var speciellt mycket heller, lönen. När hon sa så, så trodde jag att det handlade om en lottovinst.

Hon sa att det fanns någon på ”andra sidan” som vakade över mig. En liten tant med grått hår. Det är min svärmor! Henne vill jag då inte ha hängande i hasorna vart jag går! Hon sa inte hur jag skulle bli av med henne. Jag gjorde några tafatta försök att högt säga ”gå in i ljuset”, men jag vet inte om det fungerade. Eller om hon var där över huvud taget.

 

Vad jag vill säga är: Jag vill ha pengarna tillbaka! Eller en lång ljus karl att bli förälskad i. En ny.

 

/Ylva

(Troligen genom Sofia)