Ett steg mot miljonerna?

Kan nöjt meddela att http://www.tidningskungen.se efter, antar jag, moget övervägande valt att sponsra min sida med en liten prenumeration. Som lovat lottas denna ut, lite oklart vilka tidningar man kan välja, men om du är man och vinner kommer du sannolikt få välja mellan ”Mama” och att ge vidare den.

Vinner ingen tillfaller den mina barn och som straff för dig läsare kommer jag att välja något om antikviteter och noggrant förklara för dem varför. Svarar ingen kommer jag 12 inlägg framöver skriva om min syn på valet och min syn på det kommande spännande kyrkovalet 2013. Det vill säga minst, minst 7 dagar till den härliga Wanåsbilden, eller sviten där jag leker ”with huge balls”.

Hur vinna? Det bestämmer du. Kommentera eller maila daniel(snabela)kungforpresident.se!

Må bäste man eller kvinna vinna! Tiden går ut på fredag!