Fler frågor Findus

Upptakten här.

Findus svar:

Hej!
”Bara mat – inget annat” är vår nya devis på all vår djupfrysta mat. Den ska markera att vi kommit långt i vår vision att ta bort alla tillsatser och att vår mat nu verkligen är just bara mat och inget annat. Läs gärna mer om vår syn på tillsatser på Mynewsdesk: http://bit.ly/oGwf6z

PS. Det är jätteviktigt för oss att vi är lätta att komma i kontakt med. Därför har vi gjort mailadressen ännu mer synlig på vår hemsida nu. Tack för feedback!”

 

Jag fortsätter mitt öppna brev här, men jag skall även om jag nu hittar adressen maila er. Vilket osökt leder mig in på fråga ett

1. Vill ni skicka mig en skärmdump på var adressen stod tidigare, för oj vad jag letade?

2. Jag måste säga att jag känner mig lite lurad. När jag tidigare till exempel ätit era ärtor har jag alltid trott att de bestod av ”bara mat”. Men inte så alltså?

3. ”kommit långt” och ”vision” är inte riktigt samma sak som ”bara mat” eller hur?

4. Vad tror ni om att konstgjord citronsyra är roten till all allergi, det har stått en del om det.

5. Ärligt talat, är det inte en ganska dum slogan? Ni får en av mig ”Bra mat, helt ärligt!”. Men den får ni bara om ni verkligen säljer ”bara mat”. Ok? Ja går den riktigt dunderhem kan jag väl få lite?

 

Va, va, va?