Knaperstekt men segpackad.
Brevet till Osterlen
”Hej,
mitt namn är Daniel och jag skriver till er på uppdrag av Kapten Konsument då han är ledig hela påskveckan.
Vår undran är varför ni i ärlighetens namn inte kallar den knaperstekta kotletten för knaperstekt och/men mjukpackad eller segpackad?
Det fanns inget knaprigt någonstans. Inte ens på sin höjd knusprigt. Detta upprörde Kaptenen så till den milda grad att han tillfälligt avbröt sin semester för att be mig att jag skulle författa detta brev.
Mvh
Daniel”
”Hej Daniel!
Som alltid, är vi glada för alla inspel vi får från våra konsumenter, trots att det är mindre positivt i detta fall.Kotletten är knaperstekt, som helvara, allt efter konstens alla regler. Efter tillgagning så skivas produkten hos oss på Osterlén AB. Att bibehålla en knaprig ytaI en skivad form, liknande den man får när man griljerar en hel stek i ugn är nästintill omöjligt, i all fall i de tunna skivor vi skivar till våra påläggsförpackningar.
Att ändra namn på produkten är inte aktuellt och ni är de första konsumenter som återkommit till oss med denna feedback.
Givetvis ersätter vi ert utlägg då ni inte är nöjda med produkten.
Vill ni vänligen återkomma med namn, adress, telefonnr samt vilken butik ni köpt varan så skall vi se till så att ni blir ersatta för ert utlägg
Vet inte ifall ni är nöjda med ovan svar, om inte så är ni välkomna att kontakta oss igen
Bästa
Roy Giordano
Manager
Osterlen AB”
”Hej,