Några former av bildbevis

De två första bevisar att vi inte längre bor i stan.

Hotfulla höns och tupp på trappan som vill ha havre.

Trasig maskin på uppfarten. En annan i svinstian. Det har man på landet.

Tredje likaså. Skillnaden här är att när jag med släp och trädgårdstraktor hämtar barnen från skolbuss och förskolan i byn så vinkar de riktiga (vill skriva andra) bönderna glatt. När jag i djupadal körde barnen på moppen hytte gubbdjävlarna med näven. Jag har inte glömt er gubbdjävlar. Kjetil, de är ditt ansvar nu. Raise hell!

Fjärde är ett mycket starkt bevis på att min fru är en nörd. Illustreras här av hur hon klippt upp dammsugarpåsen i sina blommiga handskar för att leta efter den försvunna pusselbiten från den tidigare posten.

Nu är det mest Milvins roll att slänga sig med diagnoser och någonting säger mig att han inte hade satt pusselnörd som epitet. Vem kunde anat det, dessutom gillar hon Peter LeMarc. Fast det gör jag också… Och biten är fortfarande försvunnen…

”…hon bodde på andra sidan älven, i en nedlagd mjölkbutik…hmm hmm ta da ta daa little Willie John… ” Vid närmare eftertanke tror jag alla gillar Peter LeMarc