Nya kompisar på SCB

De vill att jag skall svara, men se det vill inte jag. Här kommer mailet;

”Hej,

jag vill och kan inte svara på er undersökning. Kanske är jag för låg intelegens. Och att köpa hjälp för bara er skull kostar mig för många pengar. Kan nån av er komma och hjälpa mig gratis kanske vi tillsammans kan klara ut det.

Ni skriver i ert hotfulla brev ”uppgiftsskyldighet” och ”vid vite”. Min mamma sa till mig att det var inte bra och hotfullt.

Kan inte jag få slippa, eller svara på något annat, som är gladare? Och kanske utan tvång. Min pappa svarade inte på ”folk och bostads-undersökningen” och nu är han död.

Snälla låt bli mig.

Kram Daniel

Detta mail är fritt att citera, publicera och/eller vidarebefordra. Inget av dess innehåll är hemligt eller ämnat enbart för en mottagare. Har du av misstag mottagit detta mail är det upp till dig att avgöra vad du vill göra med det. ”

Jodå!

Andra brevet här
Tredje brevet här