Ölresan i etapper.

Kapitel 1 Avfärd.

 

Nervös och stressad av och inför bussresan konstaterade jag att kontanter hade jag inga. Min kära fru lånade gärna ut en hundring till bussbiljett. Väl åsta konstaterade jag att busshållplatsstolpen var sned. Men i dag ska inget få komma i vägen för ölandet så jag lät den vara.

Superduper handsome!

 

Jag såg bussen på långt håll och vinkade glatt med armar och keps, allt för att få busschauffören att känna sig välkommen. Letade länge och väl efter hundralappen. Fick inte betala med mobiltelefonen. Tog av mig jackan, och hittade hundralappen i byxfickan där jag alltid sedan jag var 14 har haft mina pengar.

Stissigt!

Var på väg att slänga biljetten lite så där coolt, kom på att jag skulle byta buss, letade lite i fickan. Hittade den. Satte mig precis som på högstadiet, näst längst bak. Coolt.

Biss

Satte mig till vänster, fläkten var sönder och på för fullt. Oroade mig för drag, ville inte bli täppt i näsan en sådan här kväll. Skulle flytta till högersidan…

Kuss

 

Läs vidare i kapitel två Malmö.