Rekommendation

Så är det dags för en sällsynt rekommendation.

http://soderfamiljen.wordpress.com/

Läs er bakåt (eller framåt) i detta lilla ironiska mästerverk. Första sidan kanske inte är så kul före man läst backloggen. Klipper in lite från ett inlägg.

”Det kanske är dags attt summera min lilla omröstning om namnet på ”bebisen i magen”. Massor har svarat … kul!!!

Flest röster har Astor fått …. men det roligaste är nästan att så många har lämnat egna förslag. Högst upp på den listan kommer Adolf, med 10 röster. Fint namn – jag håller med!!! Men jag associerar det personligen med Adolf Hitler …. så det går bort, tyvärr.

På andra plats kom Kevin. Blev lite överraskad över det, känns mer som ett ”förortsnamn” om ni frågar mig. Inget fel med det iofs …. men, nej, inget för oss!!!

Men på tredje plats kom ett namn som i alla fall jag kommer att ”pusha” litegrann för därhemma ….. : Isidor!!!! Jättefint tycker jag!!

Fast sen blir det ganska mycket tristare läsning …. nån har föreslagit ”Kukunge”, nån annan ”Hagamannen” och en tredje har skrivit ”Pulla” och ”Bajsar”. Sååååå barnsligt. Hallå, vi pratar om ett BARN här!!! Känner mig faktiskt lite kränkt av detta.”


Han borde träffa Milvin och mig och Slipsen, vi skulle kunna ha jättekul ihop!

Milvin behöver för övrigt ett efternamn för han vill (och detta tjatar han oavbrutet om) skaffa sig ett facebook-konto. Bästa förslag belönas!