(re)spons

Jag måste antingen förlika mig med att jag inte får spons från företag eftersom jag skriver argt om dumma företag, eller så får jag börja skriva gulligare. Men inte ens det hjälper. Jag skrev världens söatste brev till ett arbetsklädsföretag (INTE Fristads, hej på er Fristads förresten!) och undrade om de ville sponsra dels mig och dels en tävling med en arbetskilt. Oemotståndligt tänkte jag och föreslog någon hyllningsbild à la ”Lolas bröllop”, se nedan för illustrerande bild.

Inte fullt så oemotståndligt, tänkte Kalle på marknadsavdelningen:

”Hej Daniel

Med tanke på att det inte skall användas till sitt riktiga syfte ser jag inte hur ”INTE Fristads”(det har jag ändrat) skulle vinna något på detta. Vi tycker det är kul attt du gillar vår produkt men vill inte sponsra med några plagg i detta fall.

Lycka till med bloggandet!

Kalle osv.”

”Ok!

Du misstycker inte om jag citeterar dig va? Alltid kul med ”refuseringsbrev”.

Fridens

Daniel”

Sen kunde jag inte låta bli att skicka ett till, det har han inte heller svarat på.

”En sista undran bara, är det för att jag är tjock och rödhårig.

Fridens

Daniel”

Men jag deppar inte för det utan hoppar raskt upp i/på/över sadeln igen. Nu visade det sig att jag har en ”Twitterkompis” (what?) som säljer fixie och single speed-cyklar. Bortsett från att de är rackarns snygga så skulle det bli fantastiska bilder, inte minst när jag för femtielfte gången försöker bromsa. Jag mailade honom bilden ovan, och se på fan. Första riktiga dealen är gjord. Jag får ”öl” för varje såld cykel. Öl! Så sätt fart, köp din nu, och en till mamma och så vidare.

www.chappelli.se

Från 3295:- inklusive frakt.