Så enastående tråkigt svar

Mailade som sagt The Body Shop om deras passion, maken till tråkigt och oantastligt svar var länge sedan jag fick. Dessutom, vilket irriterar mig enormt var det dubbla ”disclaimers”, missa inte den sista efter ordboksinklippet (borttaget här dock av platssjäl). Anfallsvinklar mottages tacksamt. Bifogar hela rasket minus lite adresser och ber om förlåt till dig kära läsare, jag försökte i varje fall.

Kroppssmör säger du. Mhm.

”Hej,

såg på min frus duschkräm, inköpt hos er, att den skall vara tillverkad med passion.När jag slår upp ordet passion i SAOB på internet finns en hel del förklaringar av ordet.

Vilken form av passion är det ni åsyftar och hur tar det sig faktisk form i själva tillverkningen?

Bifogar nedan för enkelhets skull uttdrag ur SAOB från internet.

Mvh

Daniel Küng”

Utdraget från SAOB  om ”passion” är 100 sidor långt så det får man själv söka efter här

 

 

Svaret

”Hej Daniel!

Tack för ditt mail! Made with passion är den slogan som tidigare användes för vårt varumärke. Den innebär att vi engagerar oss starkt i våra produkter – att det inte bara handlar om att sälja så mycket som möjligt eller att lova att produkterna kan utföra underverk, utan att tillverka och sälja produkter vi tror på, med respekt för individen, för naturen, och för våra leverantörer. Det är något vi tror passionerat på, och det är den passionen som genomsyrar tillverkningen av våra produkter.

Tack igen för att du hörde av dig!

Med vänlig hälsning

Sonja

The Body Shop Svenska AB”