SCB (igen)

SCB skickade ett kärt lite brev till med hot om vite, så jag författade ett nytt mail till min nyfunna vän Anita.

”Hej igen Anita,

du svarade aldrig själv på mitt mail som jag skickade till dig så jag trodde att vi var kompisar trots allt som kanske har hänt.
Men sen så skickade du ett brev till mig där det stod jätteläskigt typ andra varningen. Min kompis Milvins pappa säger att det är skitfarligt och att ni skall sätta mig i fängelse precis som Nelson Mandela om jag inte svarar. Jag såg en jättespännande utställning om Nelson Mandela på Malmö museum, så därför kan jag nästan allt om honom.

En kompis till min mamma läste mitt brev till dig men hon bara skrattade och sa att ni skulle sätta upp det i ert fikarum.
Då blev jag jätterädd och mamma blev jättearg på sin kompis så att hon fick gå hem och då såg vi på matlagningsprogram.

Jag tittade på er hemsida www.scb.se och där kan man söka på namn men Milvin fanns inte med. Den undersökningen kan jag svara på i stället kanske. Den verkar mycket roligare. Jag heter Daniel, finns det fler sådana frågor, för i ditt brev stod det att jag måste svara på flera frågor fast inte alla, så kanske jag kan svara på flera frågor från andra undersökningar. Fast helst bara lätta och roliga frågor.

Det är viktigt att ha roligt.

Hoppas du inte är arg på mig

Dubbelmycketkram

Vadå?

Daniel”

Första brevet här
Andra brevet här

Inlägg på lut, liten bildrebus med KB:s kanske snyggaste anställd genom tiderna och eventuellt en bild på mig också. Eller rättare sagt bilden på mig var ett krav för att få publicera den andra bilden. Håll ut tre sköna ,törs man fortfarande skriva, hunkbilder , eller röjer det att man läste veckorevyn på 90-talet? Alla läste väl veckorevyn på 90-talet? Eller?
Dagens mål är att komma ur morgonrocken.