Snart är det sommar!

Tänkte jag kunde pigga upp med en liten bild som jag tänker knyta i hop med min termometeridé här vid sidan om. Bilden är tagen en vanlig sommarkväll innan vi skaffade luftkonditionering i det gamla huset. Som lättklädd konsumentupplysare kan jag komma med följande tips.

Ac under 10 000 = nej

under 15 000 = kanske

över 20 000 = ja varför inte.

Vår kostade 4 950 på Bauhaus och det lät och kändes som om vi sov på bildäck på en Oslofärja. Men kallt blev det.

37.3? På kvällen

Tänkte jag kunde pigga upp med en liten bild som jag tänker knyta i hop med min termometeridé här vid sidan om. Bilden är tagen en vanlig sommarkväll innan vi skaffade luftkonditionering i det gamla huset. Som lättklädd konsumentupplysare kan jag komma med följande tips. Ac under 10 000 = nej under 15 000 =…