Tävlingsbidrag nummer 1

Först ut är Sofia, det finns ett par alster till. Jag tror att hon efter att ha mött Milvin nu håller på att skaffa sig sitt eget alter ego. Som min kära fru sa ”-Alla har en Milvin i sig”, eller som jag försöker lansera från och med nu ”Release the Milvin”.

Gör du också det, och det finaste av alla mina priser kan bli ditt. ”Lolas bröllop”.

Plats för Sofia;

”Hej SVT

Såg att platsen som allsångsledare på Skansen nyligen fylldes av Måns Zelmerlöv. Och han är ju söt.

Om jag ska börja betala tvlicens igen så vill jag ha valuta för pengarna. Jag skulle fungera utmärkt som Måns sidekick. Jag kanske inte sjunger så himla bra, men jag gick i kör när jag var liten. Kanske kan ni ordna så att min mikrofon inte tar upp så mycket ljud?

Jag kan vara väldigt rolig också. Lite sådär skämtsam mellan sångerna. Då kan ni skruva på ljudet på min mikrofon igen.

Annars skulle jag nog kunna jobba som som nyhetsankare. Jag har visserligen Tourettes Syndrom, men det märks knappt. Har jobbat skitmycket med det och min kompis säger att det knappt märks alls. Jag skriker könsord när jag blir nervös. Och det blir jag nästan aldrig. Eller jo, kanske lite, när det händer något överraskande. Men det gör det ju inte när man läser nyheter, eller hur? Man vet ju vad man ska säga.

Är en glad tjej i mina bästa år. Intressen: Allt som är roligt och gör livet värt att leva.

Hoppas att ni hör av er snart!

P.S Ring inte på torsdag mellan 18.15 och 20.00 för då är jag på inte hemma.

Hälsningar

Sofia”


Milvins kompis Voytek, synskadad med läs och skrivsvårigheter (Även på hans eget språk), har författat ett lite klagomål på en träningscykel. Kommer snart!