Toalett-sviten!

Funderar på att döpa denna svit till ”Ta seden dit du kommer”. Jag har två tidigare reflektioner om just hur man skall göra på främmande toalett. Här och här. Så i går starkt påverkad av att vara den som skulle köra hem och lite av chilin hamnade jag åter i sådan situation.

Uppmärksam som du är ser du också den lilla pottan till höger om toaletten. Då familjen i fråga har ett barn i skolålder och ett barn som är alldeles nytt antar jag att ingen av dessa använder pottan. Alltså måste det vara någon av de vuxna, och i vanlig ordning ville inte jag vara sämre. Jag delade av utrymmes praktiska skäl dock upp mina göromål i ettan och tvåan eller ljusbrunt och mörkbrunt. Ljusbrunt för att jag inte drack öl.

Jag får nog säga att det kostade mer än det smakade. Däremot blev det en förvånansvärt bra sittställning. Jag upplevde att jag kunde ”få ut” lite mer än vanligt. Lite som att nysa kraftigt samtidigt som man, ja ni förstår.

 

Som bonus har de även en eldleksak (gas-varmvattenberedare). Hade vi haft en sådan skulle jag lätt tvättat händerna hemma!