Tre bilder på kött!

Samma dag har tre stycken bilder på kött nått mig.

De första från vår nye vän Tavlin Sihng som dessutom, med all rätt, skrivit brev till Burger King om det

”hej melina och burger king.

jag undrar om du skulle kunna upplysa mig varför min hamburgare (angus) såg ut som på bifogade fotografier.
inhandlades och avnjöts (nej, där ljög jag lite…) på ”BK Jönköping-Zaia Fastfood”
min vän milvin åt upp sin (utan lök) och han sitter fortfarande upp.
milvin säger att ni aldrig skulle stoppa äckliga saker i köttet men jag håller inte med.

mvh

tavlin sinhg”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den sista bilden hittade jag på Facebook hos min bekant Thomas (läs hans skriverier om fisk och fiske här) Man kan väl säga att han hade bättre tur hos citygross (brev till dem på gång för övrigt, bara om öppettider vaddå alltid öppet till 21). Denna bilden är bara med för att jag vägrar sluta ett inlägg med så stygga bilder på kött som ovan!