Uppsamlingsheat

Över 75% av de jag tillfrågat om de uppfattar mina inlägg som varma, erotiska och sensuella säger att de inte får den känslan.

100% procent av alla sjukgymnaster jag visat bilderna för har dock skrattat hjärtligt men inte gått med på min beskrivning. Men de är såklart förhärdade av allt naket de står ut med varje dag.Nu måste jag bestämt ta mig en funderare kring hur jag uppfattas.

 

Talade med min sons kompis mor som också skriver hon sa att hon kände sig mesig i jämförelse, så jag föreslog ett stilbyte våra inlägg emellan.

Men som vanligt så har kvinnor svårare att bjuda ut sin kropp till allmänt löje så som jag gör. Min fru vägrar, jag har en massa roliga uppslag bland annat en fantastisk film med en tigersåg, men nix. Och tro mig när jag säger att jag kan tjata!

Men Malin, ändrar du dig lovar jag att länka till din sida. Jag har upp emot 26 besök om dagen, mina egna och min frus inkluderade. Så du förstår själv vilken publik du går miste om!

 

För övrigt kan jag meddela att min gode vän Björn (Göteborgs stjärna och hopp) har ätit upp tuppen som överföll min fru som jag inte tog på allvar så jag blev tvungen att döda den för att återvinna hennes kärlek och den var god! Inga syftningsfel där väl?

Tupp, utan vin

 

Till sist http://www.skanskan.se/article/20100825/ESLOV/708259827/1057/*/bara-skinkor-krankande

Nu var det såklart inte jag, men jag känner att det kan vara jag som uppviglat till det. Så är det skrivna ordet, vasst och farligt.

Avslutar i en varmare ton (på begäran) med

 

Kramis