Alla kan andas ut!

Jag han med bussen, klarade av bytet och höll mig vaken. Jag är hemma och i säng. En kombinerad glädje och förtvivlan infann sig vid nedan avbildad åsyn. På pluskontot är då alltså att någon försökt ta mitt visitkort, på minuskontot är att det tydligen satt allt för hårt fast. Sån är jag!

20110719-002124.jpg

9 Comments

 1. Jag kan säga att jag är så gott som fullständigt nedbruten, men inte totalt, för att jag missat den här stora händelsen. Till mitt försvar kan jag säga att jag har min dörr att kämpa med. Men i alla fall: Tack för fina insatser i samhällets tjänst. Tack för dynamiska uppvisningar där illusionen av Superman är så gott som fullständig. Sen är det det där med Fluke – det har också stört mig en del. Och avlägsna grannen. Cirka 180 km. Han börjar ha synpunkter på min dörr. Och det har ju stört. Men kan du inte vrida tillbaka kalendern några hack så att jag kan gratta på riktigt. Det här känns minst sagt futtigt. Du kunde väl ha sagt till i tid? Och Nelsons – rör det sig på den fronten? Har köpt en dyyyr fälla i kycklingnät som råttjävlarna ska gå in i via en liten bro. Och sedan ska dom ut på en fallucka och sedan är det nog tänkt att dom ska falla ner och bli kvar. Men våra råttjävlar är antingen för dumma eller för smarta. Så det är dags för lite klassiska råttfällor. Stöt på bröderna och säg att din uppdragsgivare börjar bli otålig. Jo hundraåttiokilometersgrannen vill inte godkänna min fina ritning på dörren. Kan inte du som är en Konsumenternas Hjälte och den lille mannens beskyddare göra det? Eftersom ritningen inte är riktigt klar än så får du titta på den här jordbävningssäkra ölförvaringsgrejen i stället. http://www.gke.org/pub/files/Marks%20beer%20cellar%202.jpg Den är för en kompis nere på andra sidan. Dom har en del jordbävningsproblem i Christchurch och som du vet vill jag ha min öl cool, not shaken. Ser att stavningen blev lite så där. Men tänket är det inget fel på? Godkänn dörritningen så är du en riktig Kapten Konsument.

 2. Ska svara mera ingående i kanske afton. Tills dess kan jag förtydliga att Kapten Konsuments eventuella godkännande bara borgar för att det är riktigt skevt och illa mätt. Kaptenen har andra kvaliteter. Tror jag.

 3. Tack!
  Jag undrar bara en sak. Temperaturen har varit konstant 37,2 grader i många veckor nu. Det är inte riktigt normalt för en frisk människa.
  Du fuskar väl inte med siffrorna för att vi ska tro att du inte är en riktigt frisk människa?
  För det är du väl inte?

  1. Med av glas inkapslat kvicksilver fuskar jag sedan en olycka i unga dar inte. Lite med uppdateringen här kanske, möjligen. Men 37,2 på morgonen, filmen sägs vara bra …