Ända gången jag känner mig riktigt fri!

Först lades det till hemmaman som alternativ och nu detta GFK, ni växer i mina ögon!

Enormt förväntansfull inför en stundande resa till ”High Chaparral”. Nästa gång gör vi en resa för barnens skull. Skall inhandla kläder till, vad jag förstår en done deal, som sheriffstrippa på en möhippa. Vore det inte för min fantastiska kropp och min rytm utan motstycke vore jag stressad och generad. Nu är jag mer cool och avslappnad.  Tänkte att blivande bruden kanske kunde få pierca mina bröstvårtor med sheriffstjärnor. Festligt men ändå mysigt på något vis.

Har någon en strippstång som tål 120 kilo i statisk belastning. Därtill rätt mycket mer i sidled då jag har övat in en del riktigt foxy moves. Kanske kan detta bli min nya inkomstkälla vid sidan om ”mysisgullepluttepappispappabloggandet”?

Tänk ”Officer Goodbody” i ”Friends” fast längre. Går det bra kommer jag sannolikt ta emot bokningar från och med augusti.

 

Det finns några gånger till när jag känner mig fri. Här och här.

31 Comments

 1. Med tanke på ämnet så gissar jag att felstavningen av ”enda” är medveten….

 2. Hade du haft ett radioprogram istället för en blogg hade denna homofon gått helt obemärkt förbi…

 3. Ja en sjuhelsikes massa homofoner! Kunde man ringa in till ditt radioprogram?

  1. Självklart kunde man ringa in. 970 500 var numret om man ville önska en låt eller tävla.

   (Säger man att du är homogen eller att du har (en) homogen?

 4. Är det för att du snart fyller år och känner dig träffad månne?!

 5. Tycker att inläggen ovan har lämnat ämnet. Hur går det med stången?

  1. Helt riktigt. Har du en stång att låna ut? Måste öva mer känner jag. Fått lite känningar i foten efter liten dansstegsmiss.

   1. Tyvärr inte! Mina erfarenheter i ämnet är dessutom klart begränsade.

    Vi [fem män] hade en ockulär besiktning på ett etablisemang, i en storstad nära oss, med tvivelaktig familjevänlig policy.

    Bland oss män fanns det en kille som vi kan kalla honom X [hans riktiga namn är dock Ronny] som blev helt betuttad av en kvinna som kunde otroliga konster med ovannämnda stång. Min vighet [och fru] har förbjudet dylika övningar för egen del. Jag skulle dock aldrig förbjuda min fru!

    Såvitt jag förstå skall man inte bruka Champagne på sådan klubb såvida man inte har ett välmatat kreditkort.

    X [ja Ronny alltså] lär fortfarande betala av räkningen på Champagne som han var tvungen att köpa för att oskyldigt samtala med den nakna akrobaten.

    För att skydda X [jag behöver inte nämna att det är Ronny jag menar här va?] så vill jag återigen intyga det bara var ett samtal i baren. Skulle ju vara tråkigt om Xs [ja du fattar vem jag menar] fru L [nu är är jag konsekvent här, hon heter Lena] skulle få för sig att något annat förekom.

    1. För undvikande av eventuella missförstånd vill jag tillägga att jag inte är kvinnan som benämns som ”nakna akrobaten”.

     När vi var på cirkus senast (riktig cirkus kanske skall tilläggas) uppträdde en kvinna som gjorde de skamligaste av saker med sin vighet och sina katter. Jag önskar ofta att jag inte sett just det numret.

     1. Daniel, visa dig mig den människan som tycker att du ser ut som en kvinna så säger jag att den männsikan är en skummögd transälksare!

      1. Ja, vad hyggligt av dig! De har retat mig ett tag på gymmet och kallat mig lillkickan. Kanske lättast om du följer med till gymmet.
       [img]http://arkiv.kungforpresident.se/wp-content/uploads/2011/05/Photo-maj-16-15-08-02-e1305551672451.jpg[/img]
       Som vanligt, är det du på bilden och du inte vill vara med hör av dig för autografskrivning så tar jag bort bilden.

       1. På det där gymmet skulle jag vara vädligt orolig över att tappa tvålen i duschen! Inte bara risken att bli kallad lill-kickan utan också en framtid med falsett röst verkar överhängande!

        1. Jag citerar dig från ett par rader upp ”Daniel, visa dig mig den människan som tycker att du ser ut som en kvinna så säger jag att den männsikan är en skummögd transälksare!”

         Det håller du väl fast vid?

         1. Detta känns nu som en klassisk ”wind-up” men ja förutom den lilla felstavningen.

          Undrar vad detta leder till….

 6. Ingen stång som är glansigt välpolerad, men en mankini für die Anfang?

 7. Eftersom det nu står klart ATT du har en mankini – så kan du väll i bästa konsumnetanda publicera bild på dig och din mankini före och efter färgning.

  Ta nu en raffig färg – synd att du inte kan färga i leopardmönster, eller?