Ännu en news flash!

Vad jag erfar så läser minst 50% av de arbetande på malmös bästa bokhandel mina skriverier.Det är i mina ögon en kvalitetsstämpel, och det borde det vara i dina också!Jag tror de är två, möjligen tre stycken, så jag skall arbeta på att få  i varje fall den andre till den (än så länge) exklusiva skaran av läsare!

 

Milvins mamma säger att det är viktigt med delmål! Jag gillar alla mål, utom mellanmål som jag hatar!

Dagen för övrigt kommer vikas åt kardborrbandslösningar (självhäftande på Clas Ohlson, du kommer älska dem) Tack Jack för att du påminde mig om dem!

De innefattar än så länge en wacombräda, bankdosan (jösses vad den är bökig) och tillhörande bankkort. Allt fäst på datorns baksida. Genialt om du frågar mig!

 

Här finns två inlägg om en tidigare helt genial lösning på pantburksproblemet. Kanske det svåraste jag någonsin färdigställt som hantverkare!

 

 

7 Comments

  1. Det här glädjer mig nåt oerhört att se, du är genial!
    Men du, varför finns det inget söndagsinlägg för oss som jobbar och behöver det som mest?

    1. Jag är rörd! Jag kommer tänka vidare på vardagsförbättringar i kombination med kardborr.

      Angående inlägget så är det klart och väntar på att publiceras. 20.22 var min tanke, men för din skull skall jag, tillfälligt överge gossarnas lekplatsande och ändra så att den kommer nu. I aim to please, som bekant kanske!

  2. Varför, eller rättare sagt; VARFÖR hatar du mellanmål? De ska också ätas…