Ogräset – Ogräsättika 1-0 Lätt.

Bilden förevisar rejält nersprutat ogräs. Superduperättikan har fått verka i sju dagar varav första var i strålande solsken. Tittar ni riktigt noga kan man skönja tre bruna områden (möjligen fyra). Jag är tveksam men kommer hela växten implodera nu i veckan skall jag ändra mig och meddela det! Ogräsättikan hade faktiskt en tillsats som skulle tränga djupare in i rotens system. Spännande.

Missa inte Anna-Karins simhallsbesök här nedan! Bli gärna hennes vän på Facebook, då blir hon glad. Möjligen även kåt.

P.s GreenLine ni får gärna komma med tips på produkt som funkar hälsar Daniel

Deras svar här.

4 Comments

  1. Hej

    Var bara tvungen att replikera ditt test för att se om det fanns någon bäring i det du skriver. Sprutade på två st maskrosor igår innan regnet och var ute för kontroll ikväll. Dem är helt döda båda två, trots ihållande regn hela natten. Jag använde mig av en spruta som fördelar ättikan i små droppar.

    1. Hmm, jag körde också med en spruta och ganska rikligt, gräset dog i stor utsträckning men inte det lite större. Nu fick jag i dag deras starkaste, det verkar lovande!
      Hur mycket sprutade du på dem?